Aperitiv drob de pui

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2015 | 31176 vizualizari

 

Il aveam in plan de mult, nu ca sa il prepar, ci ca sa-l postez, am mai facut si ne place tare mult, asa ca ia venit randul si pe aici :D

 

INGREDIENTE

  • 5-6 oua
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 kg ficat de pui
  • 1/2 kg pipote de pui
  • 1/2 kg inimi de pui
  • 3-4 cepe albe
  • 2 bucati de praz
  • 3 oua fierte
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de pui:

Mai intai am curatat prazul si ceapa si le-am spalat bine. Ficatul l-am prajit fara sare, ca sa nu se intareasca. Am tocat ceapa si prazul marunt si le-am calit in cratita cu uleiul in care a fost prajit ficatul, pentru ai da o aroma buna. Inimile si pipotele le-am fiert in apa cu putina sare.Toate acestea au fost taiate apoi marunt (sau se pot toca cu un blender, mie imi plac mai mari taiate).                            

Peste ele am adaugat mararul si patrunjelul tocate marunt, apoi cele 5-6 oua crude si le-am amestecat bine.

Am condimentat dupa gust cu sare si piper.

Intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt am pus la baza jumatate din compozitia obtinuta, apoi am asezat cele trei oua fierte si peste am adaugat restul de compozitie.

Am dat tava la copt la foc potrivit pana sa rumenit frumos pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de legume