Ardei rosu umplut cu pasta de branza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 8246 vizualizari

 

un aperitiv foarte foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei rosi grasi
  • 5oo g branza de oaie(din cas eu am in congelator)
  • boia de ardei rosu 1 lingurita
  • 1/2 pachet de unt
  • putina, sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei rosu umplut cu pasta de branza:

Se taie capacul de la ardei si se curata de samburi

Branza se amesteca bine cu untul ,boiaua si resturile de la ardei tocate marunt se face ca o pasta

Se umplu ardei si se pun la rece pentru 2 ore apoi se taie feliute si se servesc ca si aperitiv

Sant fantastic de buni pentru mai ales pentru cei carora le plac branzeturile,noua ne plac tare mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei rosu umplut cu pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

burdulea56 1

13.10.2010, 16:59

Ce fain, Nadina si tare bun! de la mine.

nadina73 1

13.10.2010, 17:58

cory

nadina73 1

13.10.2010, 17:59

multumesc burdulea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat