Baghete cu cascaval

de Auras12 in Piine, 19 Oct 2017 | 2668 vizualizari

 

Inventam ca sa mancam :D 

 

INGREDIENTE

  • 750 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 150 ml lapte
  • 180 ml apa calduta
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • cascaval ras
  • 1 ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu cascaval:

     Pentru inceput am pus intr-un vas drojdia uscata cu o lingura de zahar, o lingura de faina si putina apa calduta, si am lasat putin la crescut. Intre timp, am pregatit un vas in care am adaugat 500 g faina ( restul de faina am oprit-o pentru framantat), cele doua oua, sarea, laptele si apa caldute si untul. Le-am amestecat pe toate, apoi am adaugat si drojdia. Am adaugat din faina ramasa putin cate putin, pana am incorporat-o pe toata si am framantat aluatul pana nu s-a mai lipit de maini. L-am pus inapoi in bol si l-am lasat la crescut pana si-a dublat volumul. Cand aluatul este crescut, l-am rasturnat din nou pe masa de lucru si l-am taiat in 12 bucati pe care le-am facut in forma de bila. Am luat fiecare biluta, am intins-o, am presarat cascaval si apoi am rulat-o. Le-am mai lasat sa creasca in tava 20 de min, apoi am uns cu ou batut si am presarat pe deasupra cascaval. Se da la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mic.  

     Sa aveti spor la facut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Batoane cu miere si mac, de post