Blat tort

de Georghiouadriana23 in Torturi, 26 Apr 2014 | 3437 vizualizari

 

Blat tort 100% SIGUR

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat tort:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam cu un praf de sare,iar apoi adaugam zaharul (nu tot odata).Galbenusurile le frecam cu uleiul (punem o lingurita mai frecam,apoi punem si pe celelalte usor usor).

Punem galbenusurile peste albus si omogenizam tot cu mixerul.

Punem faina usor usor 10 linguri,praful de copt si zaharul vanilat.Le amestecam pe toate tot cu mixerul si punem in tava.bagam la cuptort pt 40-50 minute

hehehe multa bafta si voua :*

TIPS-URI

1

eu am facut blat de cacao, cine vrea sa-l faca tot de cacao cate linguri de cacao puneti,atatea scadeti de faina

2

eu am pus 7 linguri faina si 3 cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat tort" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Blat pufos de tort