Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata

de Angelina_Elena in Dulciuri, 11 Dec 2012 | 6106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Bomboane:
  • 130 g lapte praf
  • 50 g zahar pudra
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 25 g fulgi de cocos
  • 3-4 linguri frisca lichida
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata neagra
  • 2 linguri frisca lichida
  • Decor:
  • fulgi de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata:

Intr-un bol mai mare punem laptele praf, zaharul pudra, nuca de cocos si untul.

Amestecam foarte bine, apoi adaugam smantana si omogenizam.

Ne va rezulta o compozitie moale, pe care o punem in frigider pentru 30 de minute.

Dupa ce s-a intarit compozitia, formam bomboanele, apoi le dam la rece, si intre timp ne ocupam de glazura de ciocolata.

Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi.

Luam fiecare bombonica in parte, o trecem prin glazura de ciocolata apoi trecem prin nuca de cocos.

Dupa ce am terminat, le dam la rece pentru cel putin 2 ore.

Sunt foarte bune!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (58)

Sidy 1

12.12.2012, 06:25

Delicioase !!!

Angelina_Elena 1

12.12.2012, 11:02

multumesc frumos Anna!

Angelina_Elena 1

12.12.2012, 11:03

Sidy

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane asortate