Bomboane Raffaello 1

de Mihaela11_jo in Dulciuri, 15 Mai 2015 | 9479 vizualizari

 

Bomboanele Raffaello de casa sunt foarte usor de pregatit si foarte aspectuoase de decor la sarbatori sau de facut cadou.
Aceasta reteta este cu lapte praf.
Le-am pregatit la sarbatorile de iarna , dar nu am reusit sa le postez pana acum; problema este cu pozele care trebuie micsorate pentru a putea posta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale
  • 250 g zahar pudra
  • 100 + 100 g nuca de cocos
  • 250 g lapte praf
  • 150 g alune de padure
  • 2 plicuri de zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello 1:

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta .

Se amesteca untul, zaharul, laptele praf, zaharul vanilat si 100 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena.
Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello 1" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

16.05.2015, 20:24

Grozave!

mirela0911 1

17.05.2015, 16:20

Ce-mi plac1 Tare bune sunt!

Rahela Velicu 1

04.02.2016, 10:43

Cele mai bune bomboane!

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane cu nuca si biscuiti