Branza framantata

de silvianart in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2017 | 2403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1400 g branza untoasa de vaca, nesarata
  • 400 g branza oaie sarata
  • 100 g unt
  • untura pt sigilat borcanele
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza framantata:

Se framanta toate ingredientele, se asaza in borcane, deasupra se pune o pelicula de untura la temperatura camerei. O lasam in camara si nu umblam o luna, doua la ea, chiar mai mult. Cand dorim sa o desfacem, o introducem in frigider, pentru a elimina mai usor untura. Devine iute si buna rau.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza framantata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza, sunca si masline