Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura

de andreea_angelo in Prajituri, 29 Noi 2012 | 2803 vizualizari

 

INGREDIENTE

o cutie de amestec pt briose ,continutul pachetului:

  • 270g amestec pt copt
  • 50g praf pentru crema
  • 20g fulgi de ciocolata alba
  • 12 forme pentru briose

pentru aluat:

  • un ou
  • 100ml ulei
  • 100ml lapte

pentru crema:

  • 200g branza proaspata
  • 50g margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura:

Se adauga amestecul pentru copt intr_un vas inalt impreuna cu un ou,uleiul si laptele,se amesteca cu ajutorul mixerului sau telului,pana devine cremos.

Se pun cele 12 forme de copt pe o foaie de hartie sau o tava mai mare si se imparte aluatul in toate formele.

Se coc cca.25 minute,dar inainte de a le scoate din cuptor verificam cu o scobitoare,

Dupa coacere puneti briosele la racit si pregatim crema.

Se adauga branza cu margarina si praful pentru crema intr-un vas si mixam bine pana se formeaza crema.

Se decoreaza briosele cu crema si presarati fulgii de ciocolata alba peste crema brioselor.

Pastrati briosele la frigider inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu unt si cas