Bucataras TV: reteta de Tortiglioni cu ricotta, pecorino și roșii

de Bucataras in Paste, 3 Dec 2013 | 3087 vizualizari

 

Brânza de oaie se potrivește perfect cu aroma intensă a frunzulițelor de mentă, iar această combinație reușită poate fi folosită la prepararea mai multor feluri de rețete. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste, rapidă de realizat, dar și de mâncat.

 

INGREDIENTE

  •  tortiglioni
  • ricotta proaspătă de oaie
  • mentă
  • unt
  • roșii deshidratate
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucataras TV: reteta de Tortiglioni cu ricotta, pecorino și roșii:

Brânza de oaie se potrivește perfect cu aroma intensă a frunzulițelor de mentă, iar această combinație reușită poate fi folosită la prepararea mai multor feluri de rețete. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste, rapidă de realizat, dar și de mâncat. 
Într-o oală se pune apă cu sare la fiert. Când dă în clocot se pun pastele la fiert. Într-o tigaie se pune o bucățică de unt la topit. Se pune apoi ricotta în tigaie și se amestecă ușor cu un tel. Se râșnește puțin piper proaspăt. Se dă parmezanul pe răzătoare. Se toacă și câteva frunzulițe de mentă.
 

Se pune puțina apă de la paste peste ricotta și menta tocată. Se taie și roșiile deshidratate și se pun în ricotta. Când pastele sunt al dente, se strecoară și se pun peste ricotta. Se pun  pastele într-o farfurie. Se decorează cu roșii deshidratate, pecorino și o frunză de mentă. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucataras TV: reteta de Tortiglioni cu ricotta, pecorino și roșii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna (reteta video)