Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin

de Zamfira in Mancaruri de post, 22 Aug 2012 | 12458 vizualizari

 

Pentru un fel principal, acesti cartofi pot fi o garnitura perfecta. Cartofii sunt extrem de parfumati si aromati. Eu, i-am considerat drept fel principal alaturi de o salata de varza cu marar verde.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin:

Fierbem cartofii in coaja. Ii curatam, taiem cubulete si-i asezam intr-o tava.

Sosul pentru cartofi: amestecam uleiul de masline cu usturoiul pisat, cimbru si rozmarin.

Saram, piperam cartofii si turnam sosul peste ei. Punem cartofii la cuptorul incalzit pentru 15 minute (foc mediu).

In final presaram patrunjel verde tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in crusta de mustar ( post )