Cartofi la cuptor

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2009 | 9291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de cartofi
  • 200 grame pesmet
  • 100 grame susan
  • condimente (boia dulce, boia iute, sare, piper)
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Curatam cartofii, ii taiem in bucati mari si ii fierbem pe jumatate in apa cu sare. Ii punem pe o farfurie si ii stropim cu ulei de masline, condimentam cu sare si piper. Amestecam pesmetul, boia si susanul. Tavalim bucatile de cartofii prin acest amestec.

Punem intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, mai stopim cu un strop de ulei de masline si dam la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se servesc calzi cu salata, mujdei sau cu sos de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

adry88 1

20.05.2011, 12:26

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:24

babi5 1

18.06.2013, 21:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute cu mix de legume