Cartofi piure cu snitel cu susan

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2013 | 6280 vizualizari

 

Simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1-1.5 kg cartofi
  • 150 ml lapte cald
  • 4 felii de carne pentru snitele
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 150 g susan
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi piure cu snitel cu susan:

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurge apa, se adauga laptele cald si se paseaza pana rezulta un piure.

Feliile de snitel se bat usor pe ambele parti cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Ouale se bat bine.

Intr-o farfurie punem pesmet, iar in alta susan.

Se trec snitelele prin ou, pesmet, iar ou si apoi susan.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se pun snitelele sa se prajeasca la foc mediu pentru 5-10 minute pe ambele parti.

Apoi se scot pe un servetel ca sa se absoarba grasimea.

Se aseaza pe farfurie si se servesc cu cartofii piure.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu salata sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi piure cu snitel cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Tabita _ 1

03.11.2013, 12:51

diaconta 1

03.11.2013, 20:40

mancare adevarata

Tabita _ 1

03.11.2013, 21:16

Da, asa-i Dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu carne de pui