Cartofi umpluti la cuptor

de anne in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2011 | 13579 vizualizari

 

arta :))

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mai mari
  • unt
  • cascaval
  • sunca
  • kaizer afumat
  • sare, piper
  • sos(eu am facut sos ca la pizza:D)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Se pun cartofii la fiert, in coaja, la foc mic sa nu se crape.
Se lasa sa se raceasca  dupa care ii scobim pentru a-i umple. Eu i-am taiat in doua pentru ca erau mai marisori si i-am lasat in coaja dar inveliti in foaie de aluminiu.

Ii umplem cu ce avem prin frigider:D Eu am folosit sunca taiata cuburi, kaizer afumat, salam cu sunca taiat marunt apoi am adaugat cateva feliute de unt peste fiecare cartof iar la sfarsit am pus cascaval.

Se da la cuptor pentru cateva minute cat sa se topeasca cascavalul si sa fie cartofii bine facuti .

Eu am facut un sos de pizza la ei..dar puteti incerca si cu altceva:D stiu eu...

 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu sunca si cascaval