Chec

de Mitinita in Prajituri, 23 Mar 2015 | 4106 vizualizari

 

Cand eram mici, nu era sfarsit de saptamana fara sa faca mama chec.

 

INGREDIENTE

  • 175 g zahar
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • 225 g faina
  • 1 plic praf de copt Dr Oetker
  • 2 linguri de cacao Dr Oetker
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • varf de cutit de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Se preincalzeste cuptorul.

Se cerne faina si praful de copt.

Se mixeaza ouale cu zaharul, apoi se adauga alternativ uleiul si laptele si se amesteca.

Se tapeteaza tava de copt cu ulei si faina. Se pune trei sferturi din compozitie.

Restul compozitiei se amesteca impreuna cu cacaoa si se pune in tava.

Se da tava la cuptor si se coace checul cam 35-40 de minute sau pana cand iese scobitoarea curata.

Se lasa sa se raceasca si se feliaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Teo 1

23.03.2015, 20:28

Ce chec reusit!

Rocsi 1

23.03.2015, 21:12

Buuuun!

mirela0911 1

24.03.2015, 14:25

Delicios checul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor