Chec aperitiv a la Ela

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 5119 vizualizari

 

Am vazut acest chec la Ela si tare mult mi-a placut

 

INGREDIENTE

  • 1ardei capia galben,
  • 1ardei capia rosu,
  • 200gr  sunca
  • 250gr cascaval,
  • 100gr telemea,
  • 3linguri faina,
  • 1lingura pesmet,
  • 4oua,
  • 4linguri smantana,
  • 1conserva ciuperci felii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv a la Ela:

Punem la scurs ciupercile. Taiem ceapa verde rondele. Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete. Taiem cubulete muschiul tiganesc. Radem telemeaua si cascavalul. Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de

sare

,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul si muschiul tiganesc.Omogenizam bine. Am uns bine cu ulei formele de briose. Dam la cuptor 50minute,pana se rumeneste frumos.Lasam sa se raceasca 30minute inainte de a taia.Este foarte bun atat cald cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv a la Ela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac