Chec cu fulgi de ciocolata

de andreea_angelo in Prajituri, 29 Noi 2012 | 4579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie de amestec pt copt(chec)
  • 30g fulgi de ciocolata
  • 150g margarina
  • 3 oua
  • 60ml lapte
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu fulgi de ciocolata:

Se adauga amestecul pt copt cu margarina,laptele si cele 3 oua intr-un vas si se mixeaza pana preparatul devine cremos,se adauga fulgii de ciocolata si se omogenizeaza,se unge o forma de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina,se toarna aluatul si se uniformizeaza,checul se coace pe sina din mijloc a cuptorului preincalzit,dupa 15 minunte de coacere,se cresteaza checul de-a lungul,aproximativ 1cm adancime,inainte de a scoate checul din cuptor verificati,cu ajutorul unei scobitoare,daca acesta este bine facut.Dupa coacere se lasa checul sa se raceasca in forma 10 minunte,se scoate apoi din forma si presarati deasupra zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert chec marmorat, glazurat cu ciocolata