Chec cu Nutella

de simsim82 in Prajituri, 21 Feb 2014 | 4806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 175 ml frisca lichida
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • Nutella (sau alta crema de ciocolata)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu Nutella:

Se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul, apoi frisca si se continua baterea. La final adaugam faina si praful de copt (cernute) si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.

Se toarna aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si pe deasupra se toarna crema de ciocolata, cu ajutorul unei linguri sau cu o punga pentru ornat.

Se da tava la cuptor (deja incins) la 180 grade C circa 25 minute.

Se lasa la racit (la temperatura camerei), apoi se taie felii si se savureaza alaturi de o cafea sau o cana de lapte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane si fulgi de ciocolata