Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
un chec gen tort:)
1 Se separa ouale si batem albusul spuma cu zaharul pana spuma este lucioasa si nu mai cade din bol
2 Galbenusul se amesteca cu ulei
3 Faina se adauga in albus cate o lingura si amestecati bina pana se termina cele 7 linguri
4 Se adauga praful de copt sting in galbenus si amestecati foarte bine
5 Galbenusul se toarna peste albus si amestecati bine cu o lingura un tel
6 Puneti in cantitati egale coca in 3 vase
7 Intr-un vas puneti cacao in al 2-lea vas puneti colorantul si al 3-lea il lasati asa
8 Intr-o tava mai inalta puneti cate o cupa din fiecare bol in ordine pana cand nu mai aveti coca
9 Puneti la cuptorul preincalzit la 180grade in jur de 20-30 min
10 Lasati la racit
11 Razati ciocolata si amestecti cu cocosul
12 Taiati checul pe jumatate si adaugati ciocolata cu cocosul
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult