Chec in doua culori

de diaconta in Prajituri, 12 Aug 2010 | 14927 vizualizari

 

Ceva dulce cand mi-e lene sau n-am inspiratie

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 gr zahar
  • 250 gr faina
  • praf de copt,sare,vanilie coaja de lamaie,rom
  • 60 gr unt
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingura cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in doua culori:

Albusurile se bat spuma adaugand cate o lingura de zahar si praful de sare.

Apoi se adauga galbenusurile cate unul pe rand,faina si praful de copt.

Se imparte in doua.In jumatate de compozitie se va adauga urmatoarea crema:

-se amesteca 60 gr unt cu 1 lingura de lapte,una de zahar si una de cacao.Se pun pe foc si se amesteca pana se omogenizeaza toate componetele.

Dupa ce s-a racit se amesteca cu jumatatea de compozitie.

Se pune in tava de chec unsa si tapetata,alternand cate o lingura din compozitia alba si una din cea cu cacao.

Se pune la copt in cuptor pentru 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Ina 1

13.08.2010, 21:25

super!!! Parca-s niste ancore

Corinuta 1

14.08.2010, 00:40

splendid arata!

tanyapatap 1

10.12.2010, 22:52

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ananas si fulgi de cocos