Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O reteta simpla dar foarte iubita mai ales la micul dejun alaturi de o cana cu lapte calduta.
Ouale le batem cu uleiul, zaharul si praful de sare pana se face o spuma groasa. Adaugam treptat 9 linguri de faina si le amestecam. Separam in doua boluri aluatul, intr-un bol adaugam inca 1 lingura de faina si coaja de lamaie, in celalalt punem cacao. Cu ajutorul unui polonic punem in tava tapetata cu hartie de copt treptat 1 cu aluat alb, 1 cu aluat negru si repetam pana se termina ambele.
Tava se introduce in cuptorul fierbinte si se lasa la foc iute 5 minute, dupa care dam focul mai mic. Daca nu ne dam seama ca prajitura noastra este gata facem proba cu scobitoarea.
Sa aveti pofta!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult