Cheesecake cu pere

de _Alina_ in Prajituri, 30 Oct 2013 | 8773 vizualizari

 

Nu stiu daca v-am mai zis cat de mult ador prajiturile cu branza. :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 100 g biscuiti simpli
  • 30 g ulei de palmier
  • 2 lg lapte
  • +
  • 1100 g branza proaspata de vaci
  • 180 g zahar tos
  • 4 oua mici
  • 2 lgt scortisoara
  • 1/2 lgt sare
  • 4 pere mari - untoasa de bosc (600 g )
  • Decor
  • 200 g smantana frisca
  • 1 lgt zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu pere:

1. Preincalzim cuptorul la 180°C.

2. Macinam biscuitii si ii amestecam cu uleiul de palmier si cu laptele, apoi punem totul intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.

3. Intr-un vas mixam branza cu ouale, zaharul, scortisoara si sarea pana cand compozitia capata o consistenta fina.

4. Curatam pere de coaja si samburi si le taiem cuburi.

5. Punem 1/4 din compozitie in tava, peste biscuiti. In compozitia ramasa punem perele, omogenizam cu o lingura si turnam totul in tava si introducem in cuptor pentru 50-60 min.

6. Dupa ce s-a copt o lasam la racit la temperatura camerei.

7. Mixam frisca lichida cu zaharul pana capata volum si consistenta, apoi ornam cheesecake-ul dupa preferinta.  

 S-aveti pofta!

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti pune o cantitate mai mare de biscuiti pentru a forma baza.

2

In locul biscuitilor obisnuiti puteti folosi biscuiti digestivi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu pere" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere, pere, frisca si caramel