Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pentru ca nu prea imi place pestele preparat oricum,l-am gatit astfel.
Se decongeleaza pestele,se spala si se toaca mai marunt apoi se condimenteaza cu condimente pentru peste.
Se pregateste compozitia:intr-un castron se bat ouale cu putina sare,apoi se adauga apa minerala sau lapte, se adauga faina cat sa fie o compozitie mai groasa si se amesteca foarte bine cu un tel pentru a nu se forma cocolaoase.
Se adauga praful de copt,mararul sare si piper daca e necesar.
Se incorporeaza toate ingredientele impreuna cu pestele tocat si condimentat.
Cu o lingura se ia din compozitie si se prajesc pe o parte si pe alta intr-o cratita bine incinsa,apoi se scot cu o paleta si se pun pe un servetel absorbant.
Se servesc cu un sos tartar facut in casa,cu rosii sau ardei copti.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult