Chiftele cu merluciu si sos tartar

de Ligia Bxl in Peste, 22 Oct 2014 | 6812 vizualizari

 

Pentru ca nu prea imi place pestele preparat oricum,l-am gatit astfel.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati de merluciu congelat
  • 1/2 lingura condimente de peste
  • sare si piper
  • faina cat sa nu fie compozitia prea subtire
  • 1-2 linguri marar
  • 2 oua
  • 1 cana apa minerala sau lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • sos tartar facut in casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu merluciu si sos tartar:

Se decongeleaza pestele,se spala si se toaca mai marunt apoi se condimenteaza cu condimente pentru peste.

Se pregateste compozitia:intr-un castron se bat ouale cu putina sare,apoi se adauga apa minerala sau lapte, se adauga faina cat sa fie o compozitie mai groasa si se amesteca foarte bine cu un tel pentru a nu se forma cocolaoase.

Se adauga praful de copt,mararul sare si piper daca e necesar.

Se incorporeaza toate ingredientele impreuna cu pestele tocat si condimentat.

Cu o lingura se ia din compozitie si se prajesc pe o parte si pe alta intr-o cratita bine incinsa,apoi se scot cu o paleta si se pun pe un servetel absorbant.

Se servesc cu un sos tartar facut in casa,cu rosii sau ardei copti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu merluciu si sos tartar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Ligia Bxl 1

22.10.2014, 21:16

Multumesc frumos fete dragi :* :*

mirela0911 1

23.10.2014, 15:35

Ce bune-s!

Ligia Bxl 1

02.11.2014, 15:56

mirela0911

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crochete de peste cu legume