Chiftelute de somon la cuptor

de Geanina87 in Somon, 16 Mar 2016 | 6368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g somon proaspat
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 2 lg faina
  • miezul de la 2 felii de paine inmuiat in apa si scurs bine
  • verdeata
  • sare
  • piper
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de somon la cuptor:

Se scot oasele din bucata de peste (eu nu am gasit decat 4 :D  ) si fierbem somonul in apa cu sare vreo 5 minute, apoi il scoatem si il taiem marunt, adaugam usturoiul pisat, oul, faina, miezul de paine, verdeata si condimentam cu sare si piper.

Amestecam bine si cu mainile umede formam chiftelute de marimea dorita si le asezam frumos intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor 180 grade pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

16.03.2016, 23:54

Super

Geanina87 1

17.03.2016, 08:00

mirela0911 1

17.03.2016, 08:45

Ce bune trebuie să fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pate de somon