Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta

de ralu_ca in Pui, 22 Mar 2014 | 18121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele pui
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar vin
  • 1 borcan "rosii la borcan"
  • 1 capatana usturoi
  • oregano
  • boia, sare, amestec pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta:

Pulpele le-am crestat, le-am presarat cu amestecul de pui si le-am pus intr-o cratita cu ulei incins si le-am fript bine pe ambele parti. Am adaugat vinul si rosiile din borcan, amestecand foarte bine. Le-am lasat sa fiarbe pana ce sosul scade la jumatate. Adaug usturoi, putina boia, sare, piper, si oregano. Le-am rasturnat usor intr-o tava si am introdus la cuptor si am lasat pana ce se formeaza o crusta deasupra. 

Am servit alaturi de mamaliguta !
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de Pancakes cu Cacao cu Sos de Ciocolata si Fructe

ieri la 17:49

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

pe 20.05 la 23:04

Supa gulas - Reteta ungureasca de supa savuroasa

pe 20.05 la 17:30

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui a la bunica