Ciocolatoasa cu nuca

de brunetica in Prajituri, 15 Dec 2011 | 4562 vizualizari

 

Am vrut sa personalizez un pic ciocolatoasa si rezultatul e pe masura. DELICIOASA

 

INGREDIENTE

  • 3-4 foi de napolitana
  • 300 g. ciocolata cu lapte
  • 70 g. unt
  • 200 ml.frisca lichida
  • miez de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolatoasa cu nuca:

Intr-o craticioara topim ciocolata cu untul si frisca, amestecam bine pana obtinem o crema. Miezul de nuca il prajim un pic intr-o tigaie.

Intr-o tava de chec tapetam cu folie alimentara si asezam o foaie de napolitana peste foaie asezam un strat generos de ciocolata, peste ciocolata asezam un strat de nuci, peste nuci o foaie de napolitana, si facem asa pana ultima foaie sa ramana simpla. Strangem folia peste prajitura si dam la frigider pentru 3-4 ore. Cand s-a intarit scoatem  prajitura din tava si folia de pe prajitura . Se serveste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolatoasa cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura frantuzeasca by Merisor