Ciorba de fasole pastai la multicooker

de Bya Ralu in Ciorbe, 1 Iun 2015 | 4759 vizualizari

 

Foarte buna a iesit,practic s-a facut singura :))) carnea si fasolea pastai erau atat de moi si bune...yummy

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai galbena
  • carne de porc(eu am folosit ceafa de porc)
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia mic
  • 1 morcov
  • vegeta.piper
  • 1/2 lingura bors delikat
  • patrunjel prospat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai la multicooker:

Se taie carnea de porc cuburi, se pune in vasul din multicooker, punem si apa si fasolea pastai rupta in bucati mai mici si spalata in prealabil. Se seteaza functia de Boil pentru 30 minute.

Morcovul se taie rondele,la fel si ardeiul kapia,iar ceapa verde se taie cat mai marunt. Se adauga dupa cele 30 minute, se seteaza din nou functia Boil pentru alte 30 minute.

Se adauga condimentele dupa gust si patrunjelul proaspat tocat marunt.

Legumele nu le-am pus de la inceput, pentru ca fierb prea mult si isi pierd gustul si savoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu cartofi si scarita afumata