Ciorba de fasole verde cu smantana

de MotanLaOale in Ciorbe, 12 Mar 2014 | 73412 vizualizari

 

Mi-a facut pofta Irina cu ea, asa ca a trebuit sa o prestez si eu. Buna tare!

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 rosii
  • 250 ml zeama de varza
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 ou
  • 4-5 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu smantana:

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Zarzavatul se curata si se taie rondele.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si zarzavatul si se calesc legumele 2-3 minute.

Se pune apa si se fierbe 10-15 minute.

Se adauga fasolea verde si se mai fierbe 20 minute.

Se adauga rosiile taiate cubulete si zeama de varza si se mai fierbe inca 10 minute.

Se potriveste de sare si piper, se pune leusteanul tocat marunt si se opreste focul.

Se bate bine oul si se amesteca cu smantana intr-un castron mai mare.

Se ia din ciorba fierbinte si se pune in castron peste smantana ca sa ajunga la aceeasi temperatura.

Se rastoarna castronul in oala cu ciorba si se amesteca bine.

Se mananca calda cu ardei iute, cui ii place!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate face si cu bors, ca in reteta originala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de babic