Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 20 Mar 2016 | 6111 vizualizari

 

Năutul a fost vedeta weekend-ului nostru ;) Am plecat de la o idee și am ajuns la alteleeee ;) Bune și savuroase ;) Sper să le probați ;) Garantez că sunt buneee și mai ales sățioaseee ;)

 

INGREDIENTE

  • Boabe de năut cca. 250 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • păstârnac ½ bucată,
  • pătrunjel rădăcină ½ bucată,
  • țelină rădăcină 1 felie cca. 50 g,
  • ardei gras verde ½ bucată,
  • leuștean 2 fire,
  • pătrunjel verde 2 fire,
  • sare de roz 1 lingură,
  • boia de ardei dulce 1 lingură,
  • bulion cca. 300 ml,
  • foaie de dafin 2 bucăți,
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot:

Boabele de năut se pun de seară la hidratat, în apă rece, cât să le acopere. A doua zi, se scurg de apă și se pun la fiert în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, setat la HIGH pentru 3 ore.

După ce s-au fiert boabele se strecoară, se pun din nou în vasul ceramic împreună cu zarzavaturile și verdețurile curățate, tocate mărunt, se asezonează de mirodenii, se completează de apă și se lasă la preparat in aparatul Crock-Pot pe modulul HIGH, cca. 3 ore.

După cele trei ore, se adaugă bulionul și se mai lasă la gătit 30 de minute. Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si orez la slow cooker Crock-Pot Digital 4,7