Ciorba de vita

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 19 Ian 2011 | 6009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne de vita
  • o ceapa
  • un cartof
  • un morcov
  • o telina
  • 1 pastatnac
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • 1 dovlecel
  • o cana de lapte dulce pt macerat
  • sare
  • bulionsz
  • patrunjel
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita:

Cu o seara inainte de a pregatii ciorba punem carnea la macerat in lapte si dam la frigider pana a 2-a zi.

Taiem carnea cubulete mici si o punem la fiert cu putina sare.

Dupa ce fierbe si se formeaza spuma, aruncam prima apa , spalam carnea si o punem din nou la fiert.

Cand carnea este aproape fiarta punem si legumele taite cubulete, lasam sa fiarba impreuna, cand s-au inmuiat legumele punem si bulionul.

La sfarsit punem verdeata tocata marunt.

Se serveste cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Teo 1

19.01.2011, 22:22

imi place !castronul l-as opri eu !

mihaelar63 1

20.01.2011, 09:08

bine mai cade ciorbita asta , afara ninge ...

Dana Cristea - pusikmea 1

20.01.2011, 14:05

va mutumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din coada de vita cu legume si acrita cu bors