Ciorba Radauteana

de Constelatialeu in Ciorbe, 30 Apr 2014 | 7375 vizualizari

 

Musai trebuia sa o incerc,ca prea aparea in meniuri si al meu sot mai mereu ii spunea ca a mancat ciorba Radauteana.Ca de ,trebuie sa-mi dea raportul sa vad ce mananca la servici....Ma declar satifacuta,chiar daca mie pieptul de pui nu prea imi place,e prea fad,ramane-n gat.....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare cca 700-800 g
  • 1 telina potrivita
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 400 g smantana 40% grasime
  • 3 galbenusuri de ou
  • 2 linguri faina
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • otet
  • 1 morcov mic si un ardei capia rosu
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba Radauteana:

Mai intai punem la fiert pieptul de pui si legumele curatate si spalate. Avem grija sa luam spuma formata. Cand au fiert si pieptul si legumele, le scoatem din zeama, strecuram zeama si o punem din nou in oala. Pieptul de pui il taiem fasiute. Morcovul, pastarnacul si patrunjelul le-am taiat cubulete mici. Punem in zeama pieptul de pui taiat si morcovul, pastarnacul si patrunjelul si lasam oala pe foc.

Separat frecam galbenusurile cu faina si smantana, adaugam sare si piper, tragem oala de pe foc si turnam compozitia in oala amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase. Punem oala din nou pe foc sa mai fiarba 10 min. Pisam usturoiul si il adaugam in ciorba, punem si otet dupa cat vrem de acra si patrunjel taiat marunt. Tragem oala de pe foc si separat calim morcovul ras si ardeiul rosu, pana se inmoaie si apoi il punem in cioarba pentru o culoare frumoasa.

TIPS-URI

1

se poate adauga o crenguta de cimbru si foi de dafin,eu n-am pus ca nu ma impac cu ele in ciorba

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:10

Vreau si eu o portie.

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 18:23

Pe gustul familiei mele!

Valclaudia 1

21.05.2014, 07:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana