Ciorba radauteana a la gaby_d

de Cris2711 in Supe/Ciorbe, 31 Mai 2013 | 15427 vizualizari

 

De foarte mult timp am vrut sa prepar ciorbitza Gabytzei-gaby_d,astazi am reusit,a iesit foarte buna,mersi:-*

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati piept de pui(in functie de marime)
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de telina
  • 1 radacina de pastarnac
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • foi de dafin(eu am pus 2)
  • crenguta de cimbru
  • piper boabe mozaic
  • 300 gr. smantana mai grasa
  • 3 galbenusuri de ou proaspete
  • 2 linguri de faina
  • 1 morcov care se caleste extra in putin ulei de masline
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana a la gaby_d:

Eu am ales sa fierb ciorba intr-o oala de 8 litri.

Nu am facut-o plina,dar imi place sa fie loc de fiert.

Se pun la fiert in circa 5 litri de apa pieptul de pui si radacinoasele.

Cand s-a fiert bine ,se strecoara,iar in zeama rezultata se adauga pieptul de pui taiat cubulete si morcovul si patrunjelul care le-am taiat in bucatele.

Se pune din nou la foc.

Intre timp,intr-un castronel se amesteca 3 galbenusuri de ou ,smanatana si faina.

Cu un polonic se ia putin ,cate putin din ciorba si se amesteca cu aceasta compozitie,avand grija sa nu se faca cocoloase.

Apoi se adauga in ciorba.

Se lasa inca ca.10 minute la fiert.

Se adauga si usturoiul pisat,putin suc de lamaie,sare,piper si patrunjel verde tocat marunt.A nu se uita cimbrul si foile de dafin.

Intr-o tigaie am calit morcovul,in ulei de masline.

Apoi se adauga in ciorba.

Este tipsul lui Gaby.-ii da o culoare mai intensa.

TIPS-URI

1

cand este gata se scot frunzele de dafin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana a la gaby_d" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (70)

mena29 1

05.04.2015, 06:06

Tot varianta ei o fac si eu si ne place mult!

alinalidia 1

19.04.2015, 11:50

ciorbita asta face cu ochiul,trebuie s-o fac si eu!!!

Cris2711 1

19.04.2015, 15:45

Menucule fain de tot
Alinalidia o recomand cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana