Ciuperci pleurotus la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 26 Oct 2019 | 4046 vizualizari

 

Super bune, super sățioase, un înlocuitor cu mare succes al cărnii ;) Spor și poftă bună! ;) P.S. Zmeișorii, sunt chiar, fan, ciuperci! ;) 
 

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci pleurotus cca. 600 g,
  • Ceapă galbenă 5 bucați, cca. 500 g,
  • Usturoi 5 căței,
  • Ulei de rapiță 2 linguri,
  • Sare aromatizată a la Provence 1 lingură,
  • Piper alb proaspăt măcinat 1 linguriță
  • Boia de ardei dulce 1 lingură.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus la slow cooker Crock-Pot:

Ceapa se curăță, se taie Julien și se pune la gătit în vasul de ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot, împreună cu uleiul de rapiță și sarea aromatizată, la programul HIGH, 30 de minute.

Între timp se curăță și taie felii ciupercile pleurotus și se adaugă la ceapa călită.

Se asezonează de sare, piper, boia de ardei dulce, apoi se lasă la gătit lent încă 30 de minute. Spre sfârșitul gătirii se adugă usturoiul tocat mărunt.

Ciupercile se servesc ca atare, simple, sau cu pâine, mămăligă...............

Spor și poftă bună!

 

P.S. Zmeișorii le-au savurat în loc de garnitură lângă friptură ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci