Coaste de miel la cuptor

de Kadia80 in Oaie, 30 Noi 2011 | 9706 vizualizari

 

Reteta preferata a sotului mea si astfel ajung sa gatesc cel putin 2-3 ori pe luna, am noroc pentru ca inca gasesc costitele astea de miel :)

 

INGREDIENTE

  • o bucata de coasta de miel (300-400g)
  • mustar (praf)
  • sos de soia
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel la cuptor:

Se cresteaza carnea intre coaste dar nu le separ, doar cat sa para feliate si le ung cu un amestec bine frecat pana se face ca o pasta din o lingurita cu varf de praf de mustar, 2 linguri de sos de soia si 2 linguri de ulei de masline. Le las sa se patrunda pana se incalzeste cuptorul si le las cam o ora la 200°C. Din cand in cand verific sa nu fie mai mult de o lingura de "sos" langa miel ca sa fie mai degraba copt decat fiert in sos.

TIPS-URI

1

ultima data am servit cu un sos de usturoi si ardei, alaturi de ciuperci la tigaie, dar merge foarte bine si langa mazare si cu un pic de mamaliguta sau langa cartofi copti sau prajiti si cu o acritura (avand in vedere ca se apropie sezonul)

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de miel la cuptor