Coaste de porc în bere la cuptor

de diaconta in Porc, 25 Feb 2013 | 29677 vizualizari

 

Stiu,o să spuneţi ‚ ce de colesterol!!!” dar din când în când ne putem răsfăţa cu aşa ceva,mai ales că încă zilele sunt destul de friguroase şi în curând ne vom dezintoxica cu trufandalele de prin piaţă.De data aceasta le-am preferat mai picante,mai ales ca Adina)Mitinita) mi-a trimis nişte condimente interesante.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc degresate
  • 300 ml bere
  • Sare,piper
  • 4 catei de usturoi
  • Boia de ardei
  • 150 ml suc de roşii
  • O lingurita miere
  • O lingurita fulgi de ardei iute
  • 2 crengute de rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc în bere la cuptor:

Am condimentat costele cu,sare,piper macinat si piper boabe,boia,am pus si usturoiul zdrobit.

Intr-un vas am pus  coastele si am pus bere deasupra.Am pus si crengutele de rozmarin,am acoperit cu o folie de aluminiu si am pus la cuptor.

Dupa  aproximativ o ora,am luat folia,am amestecat sucul de rosii cu mierea si fulgii de ardei iute si am pus peste coaste.

Am pus din nou la cuptor pana s-au rumenit si carnea a fost destul de moale.

Am servit cu cartofi si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc în bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

mihaelar63 1

30.07.2014, 00:57

Acum le vad si eu Le pun la un meniu

katty 1

03.01.2016, 10:54

Asta am facut si eu ieri.Mai am niste cartofi

ella 87 1

23.07.2020, 01:22

Arata bestial, imi propun sa pun in practică 🍖🥓🧂🥗

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc in vin la cuptor