Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Imi place conopida sub orice forma. De data asta am pregatit conopida pane mai dietetica, la cuptor, fara prea mult ulei. Daca va place mai crocanta puteti sa o treceti prin pesmet dupa ce a fost trecuta prin ou.
Rupem conopida in buchetele pe care le spalam si le scurgem. Punem o oala cu 1.5 l de apa la foc si cand aceasta clocoteste adaugam 1 lingurita sare si conopida. Fierbem la foc mic 10 minute, astfel incat conopida sa fie doar putin moale. Scurgem conopida si o lasam sa se racoreasca. Intr-un castron batem ouale cu sare, piper, rozmarin si 1 lingura faina. Restul de faina o punem intr-un alt castronel. Trecem fiecare buchetel de conopida prin faina, apoi prin amestecul de faina si le asezam intr-o tava pe hartie de copt. Daca vrem sa fie crocanta la sfarsit o trecem prin pesmet. Stropim cu ulei si dam tava la cuptor la foc iute pana se rumeneste usor. Servim conopida cu sos de usturoi cu iaurt.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult