Cordon bleu cu salata verde

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 31 Ian 2017 | 15162 vizualizari

 

Un pranz sau o cina satioasa, cu minim de efort!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui – 500 gr
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • faina
  • pesmet
  • 150 gr sunca feliata
  • 150 gr cascaval feliat
  • ulei pentru prajit
  • + garnitura de salata verde cu dressing de lamaie, ulei de masline, sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu salata verde:

Taie pieptul de pui in doua si apoi, fiecare bucata tai-o pe orizontala, obtinand astfel 4 felii. Bate cu ciocanul de snitele fiecare bucata, intre doua folii de plastic.

Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si asaza pe fiecare bucata de carne felii de cascaval si sunca. Ruleaza strans si, daca doresti, poti prinde fiecare bucata cu o scobitoare ca sa nu se desfaca.

Pregateste apoi o farfurie cu faina, una cu pesmet si una cu cele doua oua batute. Peste oua, pune sare, piper, usturoi granulat, boia dulce si oregano.

Trece fiecare rulou prin ou batut, faina, iar ou si apoi pesmet.

Pune uleiul intr-o tigaie mai adanca si lasa-l sa se incinga bine, apoi prajeste rulourile la foc potrivit, pana devin aurii. Intoarce-le pe toate partile, cu grija, sa nu te stropesti.

Lasa-le apoi sa se odihneasca 5 minute si taie cordon bleu-ul in felii.

Serveste-l alaturi de o salata verde asortata si un dressing de ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rahela Velicu 1

09.04.2017, 18:47

trifadalia 1

20.02.2018, 13:09

apetisant

abstract01 1

09.10.2018, 01:13

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat