Cornulete cu alune

de ella49 in Prajituri, 17 Mai 2011 | 4496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Faina 500 grame
  • Margarina Unirea Original 250 grame
  • Zahar tos 250 grame
  • Zahar vanilat 1 pliculet
  • 200g alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu alune:

Se pun intr-un vas margarina,zaharul tos ,zaharul vanilat,alunele si se amesteca pana se omogenizeaza.

Dupa ce s-a omogenizat se adauga faina treptat pana devine un aluat consistent.Se formeaza cornuletele si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.

Se tin la cuptor in jur de 25 min la foc moderat.Ale mele s-au cam rumenit dar au fost delicioase!!
Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ghinde dulci sa tot mananci