Cornulete cu rahat

de adriana_bobu in Prajituri, 25 Dec 2010 | 32965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri ou
  • un pahar lapte
  • 500 g faina
  • zeama de la o lamaie

rahat  sau gem pentru umplutura

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Se amesteca toate componentele si se face un aluat ferm care se intinde si se taie in forma de triunghiuri pe care se pun bucatelele de rahat. Se ruleaza  si se obtin cornuletele care  se coc la foc potrivit cca 30 min. Se scot din tava si se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 00:41

frumoasa prezentare si cred ca si foarte bune ,Craciun fericit

adriana_bobu 1

26.12.2010, 21:10

luk, tanya, ligia si va doresc numai bine, sa petreceti frumos de sarbatori.

MIUTA 1

26.12.2010, 22:22

Delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu visine