Costite marinate de porc, cu cartofi si verdeata

de mihaelar63 in Retete Delikat, 6 Aug 2018 | 2626 vizualizari

 

 "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" cu mare placere. Este o noua provocare sa descopar gusturi noi la preparate ce le cunosc. Curiozitatea ma impinge sa folosesc gustoasele condimente care sunt bine venite in bucataria si pe masa noastra.
 Costitele sunt in topul preferintelor, asa ca nu puteam sa nu testez noile condimente naturale de la Delikat si in aceasta combinatie.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costita porc
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 linguri condimente pentru porc Delikat
  • 1 lingura ierburi de gradina Delikat
  • 1/2 lingurita boia iute de ardei Delikat
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri Ketchup
  • sare de Himalaya
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite marinate de porc, cu cartofi si verdeata:

  1. Costitele se portioneaza si se spala.
  2. Costitele se maseaza cu condimentele naturale pentru porc, sare si se introduc intr-o punga cu inchidere. Turnati in punga vinul rosu si dati punga la rece minimum 2 ore.
  3. Cartofii se pun la fiert in apa sarata si se fierb pe jumatate.
  4. Scurgeti apa de pe cartofi.
  5. Se pune intr-o tava costita marinata, inclusiv vinul in care a fost marinata, alaturi de cartofi.
  6. Dati tava la cuptor la 180 grade C, timp de o ora.
  7. Din cand in cand se intoarce costita de pe o parte pe alta.
  8. Completati cu putina apa daca este nevoie.
  9. Amestecati mustarul cu ketchup si boia iute de ardei de la Delikat.
  10. Cu acest mix ungeti bucatile de costita.
  11. Se lasa preparatul pentru rumenire inca 10 minute, preferabil optand pentru grill.
  12. Presarati cartofii cu ierburi de gradina naturale de la Delikat.
  13. Gustati si sarat/condimentati daca mai este nevoie.
  14. La servire cartofii se feliaza.

                    Sa aveti pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Pentru marinare puteti inlocui vinul rosu cu bere. Berae sa fie preferabil neagra.

2

Alaturi de aceasta bunatate de mancare, puneti salata preferata sau muraturile ce va sunt pe plac.

3

Nu este nevoie de ulei. Este suficienta grasimea eliberata de carne prin coacere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite marinate de porc, cu cartofi si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate cu tagliatele