Cosulete cu mac

de mamaieelena in Prajituri, 18 Apr 2011 | 3611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pachet de coca foietaj proaspat 400 gr
  • 100 gr mac macinat
  • 6 linguri cu gem de prune
  • zahar pudra pt pudrat cosuletele la sfarsit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu mac:

Coca de foietaj se desface, se portioneaza cu un cutit in patratele si in mijloc am pus cu lingura cate o gramajoara de mac amestecat cu gem. Am unit cele doua colturi din diagonala si am strans bine ca sa nu se desfaca la copt . Am asezat cosuletele pe tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt si am pus la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Atunci cand s-au rumenit le scoatem pe un platou si le pudram reci.Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Furnicuta