Desert cheesecake cu capsuni

de oanapl in Prajituri, 8 Mai 2017 | 2370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  blat:
  • 300 g biscuiti digestivi
  • 125 g unt
  •  crema:
  • 600 g branza
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 100 g zahar
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • topping:
  • 300 g capsuni
  • 3 linguri zahar
  • ½ cana apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu capsuni:

Sfarami biscuitii si ii amesteci cu untul moale. Intr-o tava cu peretii detasabili, asezi hartie de copt, apoi asezi biscuitii amestecati cu untul si ii presezi bine. Amesteci toate ingredientele pentru cheesecake si torni compozitia peste blatul de biscuiti si dai tava la cuptor, la 120 de grade C, pentru aproximativ 60 de minute.

Fructele (inghetate) le fierbi cu 1/2 cana apa si cu zaharul, pe foc mic, aprox 15 minute.

 Dupa ce scoti tarta din cuptor, o lasi sa se raceasca o ora, apoi torni fructele. Dai la frigider 2 ore si o poti servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dor de copilarie - Flori cu parfait de limette