Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen

de Catalina L in Prajituri, 28 Feb 2018 | 2326 vizualizari

 

Iata o prajitura cu compot de mere delicioasa si originala.
Va recomand sa faceti un compot de mere de casa. Pentru prajitura va trebuie in jur de 200 g de compot. (4-5 mere , 2 linguri zahăr, 20 g unt, scortisoara- Se curata merele și se dau pe razatoare
Gatiti merele cu untul, zahărul și scorțișoara timp de 8-10 minute).
Eu am avut un compot de mere cu caramel sarat.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/apfelmuskuchen-prajitura-cu-compot-de.html

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de 200 g de compot de mere
  • 3 linguri de migdale feliate

Pentru aluat :

  • 250 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 / 2 pachet de praf de copt
  • 75 g de unt moale
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen:

Incalziti cuptorul la 200 °C.

Puneti toate ingredientele pentru aluat intr-un castron si amestecati-le cu o furculita (nu folositi mixerul sau robotul).

Puneti 2/3 din aluat intr-o tava unsa (marime 20/30 cm).

Puneti deasupra compozitia din mere.

Amestecati aluatul ramas cu migdalele feliate si puneti-l deasupra.

Coaceti timp de 30 de minute.

Lasati sa se raceasca si taiati-o in portii.

Este delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trunchi de copac