Drob din organe de miel cu piept de pui

de katty in Oaie, 25 Apr 2020 | 4760 vizualizari

 

De data asta mi-am dorit un drob ceva mai dietetic, asa ca am combinat organele de miel cu niste piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • organele de la un miel (plaman, ficat, inima, rinichi, prapor)
  • 500 gr piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • condimente pentru drob
  • 7 oua+1 pentru uns
  • 1 lingura ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din organe de miel cu piept de pui:

Curatam organele de pielite si resturi si le taiem in bucati mai mici.

Punem la foc o oala cu apa, adaugam putina sare si cand fierbe punem pe rand pieptul de pui, apoi organele de miel.

Le oparim putin, pana isi schimba culoarea si nu mai iese sange. Le scoatem si le lasam la racit.

Trecem organele si pieptul de pui prin masina de tocat carne cu gauri mari. Tocam fin ceapa verde. mararul si patrunjelul. Amestecam  carnea cu  verdeturile, ouale, condimentele pentru drob, sare dupa gust, piper.

Ungem o tava cu ulei, intindem praporele si punem compozitia. Acoperim cu praporele si ungem cu oul batut.

Dam tava la cuptor la 180 de grade C, pana se rumeneste. Servim drobul rece la aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de miel cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel