Drob mozaic din ficatei de pui

de stefy_a in Ficat, 11 Apr 2017 | 7492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 5 oua fierte
  • 6 oua crude (la nevoie, in cazul in care vi se pare ca nu se leaga ingredientele, mai adaugati un ou)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • sare si piper dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob mozaic din ficatei de pui:

Ficateii se curata de pielite, se spala si se pun la fiert.
Cele 5 oua fierte se curata de coaja si se taie bucatele (eu am taiat bucatele mai mari pentru a evita sfaramarea lor).
Ceapa si usturoiul se spala si se taie marunt. Patrunjelul si mararul se curata de codite, se spala si se toaca marunt.
Cand sunt gata ficateii, se taie bucatele si se pun intr-un vas unde se amesteca cu ceapa, patrunjelul, usturoiul si mararul si cele 6 oua crude. Se adauga apoi, bucatile de oua fierte, se asezoneaza cu sare si piper si se amesteca cu grija pentru omogenizare.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se da in cuptorul preincalzit, la 180-190 de grade C.
Se lasa la cuptor, pana cand se rumeneste usor la suprafata. Se lasa sa se raceasca si apoi se feliaza si se serveste.

Mai multe retete gasiti pe: http://www.stefyharnicutza.ro/

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob mozaic din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei pane