Gem de capsuni Dukan

de Heracleea in Dulceata / Gem, 5 Iun 2013 | 10785 vizualizari

 

Credeati ca daca sunteti la dieta nu puteti manca gem? :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de capsuni
  • 100 ml apa
  • 5-6 linguri indulcitor (sau dupa gust)
  • 1 plic gelifiant
  • un varf de cutit conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni Dukan:

Capsunile se spala bine si se curata de codite. Deasupra se presara o lingura de indulcitor. Se pun la fiert cu 100 ml. apa.

Se lasa sa scada, dar atentie sa nu se prinda de fundul oalei. Intr-un castronel amestecati indulcitorul cu gelifiant si conservant, apoi adaugati peste fructe la finalul fierberii. Mai tineti pe foc 1 min. si dati deoparte. Intre timp pregatiti borcanele - acestea trebuiesc spalate si scurse bine. Scufundati capacele in apa clocotita. Cand gemul este gata, turnati-l fierbinte in borcane, puneti celofan si infiletati capacul.

Rasturnati borcanul cu susul in jos si lasati sa se raceasca. E un deliciu ce nu cred ca va rezista in borcan prea multe zile!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni Dukan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta