Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker

de Dedicut in Mancaruri de post, 24 Sep 2014 | 10969 vizualizari

 

Ghiveciul de legume este o mancare de post simpla dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov,
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • o conserva de rosii in bulion
  • 2 cartofi
  • 2 cepe,
  • 150 g de fasole verde,
  • patrunjel si marar verde,
  • sare,
  • piper,
  • usturoi
  • 1 pahar mic de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker:

Pentru ghiveci  taiati ceapa si ardeii feliute, cartofii cubulete, morcovii jumatati de rondele, rupeti fasolea in bucati  

In cuva Multicooker se pune uleiul impreuna cu ceapa si se selecteaza functia Fry timp de 5 minute. Cand timpul de prajire a trecut se pun in cuva ardeii, morcovul, cartofii si fasolea, sarea si piperul  impreuna cu o cana de apa.

Se selecteaza functia Stew pentru 50 de minute Cu 10 minute inainte de final se pun in cuva usturoiul si rosiile in sos taiate marunt.

La final dupa ce am oprit Multicooker putem sa adaugam marar si patrunjel, in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu fasole verde