Ghiveci de legume

de Mariuka in Mancaruri de post, 3 Mar 2012 | 5424 vizualizari

 

Mie imi plac mancarurile cu legume, dar sotului nu prea ( "cea mai buna leguma este carnea") , insa aceasta mancare este printre cele care ii plac si lui, chiar foarte mult. Asadar incercati si voi, cele care aveti soti "carnivori" ...:D

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • 1 dovlecel
  • 1 kg de ardei capia copti
  • 1 vanata coapta 
  • 4-5 buchete de conopida
  • 2 maini orez 
  • 200 ml suc de rosii
  • sare 
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Dovlecelul, ardeii si vanata, le-am avut la congelator si le-am scos mai devreme sa se dezghete. 

Ceapa am taiat-o si am calit-o in ulei incins pana s-a inmuiat, apoi am adaugat conopida tocata si restul de legume tocate. Am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba. 

Spre final am pus sucul de rosii si orezul si am mai adaugat si putina apa pentru a fierbe bine orezul. Am potrivit de sare si piper si a iesit f bun, de lins pe degete. :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:10

Imi place!!!

Mariuka 1

06.03.2012, 13:19

Va invit ... la urmatoareaportie.

Rahela Velicu 1

17.02.2016, 18:03

Cred ca foarte gustoasa!

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume