Gulaş de porc – Multicooker

de madi_marin in Porc, 19 Mai 2014 | 9052 vizualizari

 

Cea de-a doua reţetă din noua serie Multicooker este un delicios fel doi. Un sos foarte gustos cu cărniţă fragedă, care poate fi servit cu oice garnitură.

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 1 ceapă roşie
  • 3 linguri pastă de tomate
  • boia dulce
  • 150 ml smântână de gătit
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • praf de chimen
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulaş de porc – Multicooker:

Se toacă ceapa mărunt.

Carnea se curăţă , se spală, se şterge şi se taie bucăţele.

În cuva aparatului se pune puţin ulei, apoi se selectează programul FRY. Când s-a încins uleiul, se adaugă ceapa, apoi carnea. Când aceasta şi-a schimbat culoarea , se pune apă ( sau supă de carne) şi se selectează programul STEW pentru o oră.

Când apa sau supa mai scad, se mai completează cât să acopere bine carnea.

După 30 de minute se adaugă pasta de roşii, boiaua, praful de chimen,usturoiul tocat, iar după încă 10 minute se adaugă smântâna de gătit. Se lasă să fiarbă totul împreună şi să se îngroase. Se potriveşte gustul cu sare şi piper.

La servire, alaturi de piure, pilaf sau paste,se presară deasupra pătrunjel proaspăt tocat mărunt.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulaş de porc – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in oala de lut