Iepure de curte la cuptor

de pity19 in Mancaruri cu carne, 2 Oct 2014 | 4259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure proaspat (pulpele, pieptul si ficatul am folosit )
  • 1-2 pahare apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 100 gr unt
  • Pentru piure :
  • 1 kg cartofi rosii
  • + 45 gr unt
  • + sare
  • + vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure de curte la cuptor:

Portionam iepurele ;

Pregatim o tava de cuptor in care punem untul taiat bucati ;

Asezam carnea ;

Condimentam ;

Turnam 1-2 pahare de apa , acoperim cu staniol si dam la cuptor pentru 40-50 minute la 190 gr ;

Scoatem tava din cuptor si indepartam staniolul ;

Punem din nou in cuptor pentru 20-30 minute pana se rumeneste ;

Piure-ul : Curatam cartofii , clatim ;

Taiem fiecare rondele ;

Intr-o oala adaugam 2 l apa cu sare , asezam cartofii si dam la fiert pana cand intra furculita cu usurinta ;

Scurgem de apa , condimentam , adaugam unt , batem cu telul ;

Servim alaturi de iepure!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure de curte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Iepure la tava