Iepure la cuptor

de delia64 in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2014 | 23208 vizualizari

 

Am primit un jumate de iepuras de la taticul meu .
Asa proaspat am trecut la prepararea unei fripturi delicioase .

 

INGREDIENTE

  • 1/2 iepure
  • 4 liguri ulei
  • 5 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 2 lingurite boia
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

Se spala bine carnea si se taie bucati.

Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt .

Intr-o tava se pune uleiul , ceapa si usturoiul .

Se bun bucatile de carne , se condimenteaza  cu boia , piper si vegeta .

Se presara patrunjel verde , o cana de apa si 200 ml. vin .

Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul incalzit la 180 de grade pentru o ora .

Se scoate folia si se mai lasa 30 de minute sa se rumeneasca .

Se serveste cu cartofi natur si salata de rosii si castraveti .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

09.07.2014, 22:21

Ce frumos s-a rumenit!

delia64 1

09.07.2014, 22:46

Rocsi , asa este , a fost delicios !!!

mihaelar63 1

26.07.2014, 14:19

Frumos rumenit mai este . Parca-i vad in interior carnea rozalie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure cu sos de busuioc (Reteta Video)